Interaktív Térkép


View Brüsszeli játszóterek in a larger map

2010. október 10., vasárnap

Uccle / Parc de la Sauvagère

Na végre! Uccle is felkerül a blogra. Egyszerűen kiesik a szórásból, mert mindig (de tényleg mindig) dugó van. (Lehet, hogy a Waterloo-ból Land Roverrel érkező angolok miatt?) Hétvégén normálisabban megközelíthető, és az időt és fáradtságot megéri, mert nagyon kellemes délelőttöt/délutánt lehet itt eltölteni. Hazafelé érdemes esetleg az Observatoire felé kerülni, hogy lássátok, így is lehet élni...
Megközelíthető: Leginkább autóval. A GPS-be az Avenue de la Chênaie 83 címet kell bepötyögni. Azért a biztonság kedvéért elárulom, hogy a temetőnél tényleg a zsákutcába kell behajtani, és a végén a bejárat. Bringával, csak ha közel laktok.
Mi van: flóra és fauna, azaz fű és fa (óriásfenyő), valamint állatok (csacsi, láma, nyulak, pulykák és egyéb madarak), amiket lehet etetni (érdemes sárgarépával érkezni!). Ezenkívül egy egész jó kis játszótér, egy kicsiknek elkerített résszel, hintákkal, mászókákkal, csúszdákkal, pörgő-forgó alkalmatosságokkal, padokkal. Ja, és lehet sétálni az erdőben/parkban, és van 2 kosárlabdapálya is. A WC-ben nem vagyok biztos, de jótékony bukszus van.
Mi nincs: törpehinta, büfé, focizni hely, túl sok parkolóhely, könnyű megközelíthetőség.


















2 megjegyzés: